8 uur van IJzendijke

image

 

Interesse en benieuwd naar onze voortgang:

Houd deze site in de gaten. We voorzien u hier regelmatig van nieuwe informatie over dit unieke evenement.

Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

We werken momenteel aan een nieuwsbrief. 

Algemene informatie:

De wielersport promoten en de sociale cohesie vergroten, dat is wat Fietsclub Vereniging C.C. Structuur 2000 en IJsclub De Veste uit IJzendijke willen bereiken met het nieuwe evenement "De 8 uur van IJzendijke". Op zaterdag 16 september a.s. fietsen teams 8 uur lang rondjes in estafettevorm. Ze rijden vanaf de Markt van het pittoreske dorp, door de Zeeuwse polder en weer terug. Iedereen vanaf 12 jaar - met helm - is welkom om deel te nemen. Welk team fietst het meeste rondjes? En wie is het snelst? Middels een uniek tijdregistratiesysteem worden de sportieve prestaties van de individuele, als ook de groepsprestaties digitaal weergegeven.
Een drietal enthousiaste speakers zullen dit evenement verslaan, zodat de spanning en ambitie van de sporters gedurende deze 8 uur worden overgebracht aan het publiek. Toeschouwers kunnen op de markt deelnemen aan enkele wielren-gerelateerde activiteiten, zoals fietsen op een rollerbank. Zo wordt de fietssport onder de aandacht gebracht en wordt er een sociaal evenement georganiseerd waarbij jong en oud samenkomen.
In 2023 wordt “De 8 van IJzendijke” voor het eerst georganiseerd. Een team van 10 vrijwilligers, aangevuld met 50 vrijwilligers tijdens het evenement, zet zich met enthousiasme in voor de organisatie.

Actuele status:

Het vergunningstraject met de verschillende wegbeheerders is nog niet geheel afgerond echter uitgaande van een positieve beoordeling verwachten we begin Juni de definitieve   go-ahead te kunnen geven.

Het parcous:

Het parcour gaat door de kern van IJzendijke, via de Komsestraat en Ventweg weer terug richting de kern van IJzendijke.

image

Het programma:

Het programma wordt verder verfijnd. Hierbij alvast de hoofdlijnen. 

image

Het reglement:

We zijn bezig om duidelijkheid te scheppen in de regels die er toe doen. 

image

De sponsors:

We zijn momenteel bezig om uitdagende sponsor pakketten op te stellen en hopen dat deze omarmd worden door onze potentiele sponsoren.

image

Het tijdsregistratie systeem:

We zijn bezig met twee mogelijk partijen die ons kunnen helpen in de digitale tijdsregistratie.

image

Reacties

Nog geen reacties