8 uur van IJzendijke

 

image

Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

Algemene informatie:

De wielersport promoten en de sociale cohesie vergroten, dat is wat Fietsclub Vereniging C.C. Structuur 2000 en IJsclub De Veste uit IJzendijke willen bereiken met het nieuwe evenement "De 8 uur van IJzendijke".

Op zaterdag 14 september a.s. fietsen teams 8 uur lang rondjes in estafettevorm. Ze rijden vanaf de Markt van het pittoreske dorp, door de Zeeuwse polder en weer terug. Iedereen vanaf 12 jaar - met helm - is welkom om deel te nemen. Welk team fietst het meeste rondjes? En wie is het snelst? Middels een uniek tijdregistratiesysteem worden de sportieve prestaties van de individuele, als ook de groepsprestaties digitaal weergegeven.

Een drietal enthousiaste speakers zullen dit evenement verslaan, zodat de spanning en ambitie van de sporters gedurende deze 8 uur worden overgebracht aan het publiek. Toeschouwers kunnen op de markt deelnemen aan enkele wielren-gerelateerde activiteiten, zoals fietsen op een rollerbank. Voor de kleinsten onder ons is er een sprinkussen en er is muzikale omlijsting. 

Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

 

Het parcous:

Het parcour gaat door de kern van IJzendijke, via de Komsestraat en Ventweg weer terug richting de kern van IJzendijke.

image

Let op: er gelden verkeersmaatregelen in het dorp op 16 september van 9:00u. tot 19:00u.

 

Het programma:

image

 

Doelprestatie:

Deelnemers bepalen zelf vooraf hun doel. Wie kan met trots vertellen zijn/haar doel te hebben behaald?

TMZ verzorgt de tijdsregistratie. Elke solodeelnemer en elk team krijgt een transponder mee in een bidon. Teams rijden in estafettevorm en geven de bidon met transponder aan elkaar door. De transponder registreert de tijden en afstanden. Op een tweetal grote schermen worden de tussentijden zichtbaar gemaakt aan het publiek. 

Daarnaast worden tussentijds tijdritten gereden, van 1 ronde. Wie legt het parcours het snelste af? 

 

De sponsors:

We zijn verheugd om de hoofdsponsor te kunnen vermelden:

Aers Olie

Ook danken we de volgende sponsoren voor hun betrokkenheid:

Consumer Contents, Cornelis Oostburg, Garage Wijffels, Gemeente Sluis, Hermans Schilderwerken, Kraakman, Installatiebedrijf Van Looy,  cafe la Porte d'Or, IVenture, De Markt Mondzorg, La Flamme Rouge, Mauritshof, Mechanieker, Medalco, Rabout & Partners, Rijwielhandel Van de Sande, Van den Berch Van Heemstede Stichting, Van Sorgen Electro, Verdurmen Bouw, Verhagen Netwerk Notarissen, Yara.

 

Het reglement:

Om duidelijkheid te scheppen in de regels die er toe doen hebben we een reglement opgesteld. De link is hieronder te benaderen. 

Reglement 8 uur van IJzendijke op 16 september 2023 Rev01.docx

Reacties

Nog geen reacties